Lattiakipsitasoitteet

Pumpattava, itsestään tasoittuva lattiamassa - kätevää ja helppoa. Pumpattavat, itsestään tasoittuvat kipsipohjaiset lattiatasoitteet ja -massat tarjoavat käytänöllisen ja nopean menetelmän pintalattioiden tekoon kuivissa sisätiloissa. Ne ovat valmiiksi sekoitettuja laasteja, joihin lisätään vain vesi. Knauf lattiamassat ja -tasoitteet soveltuvat niin toimistotilojen, sairaaloiden, koulujen kuin asuinhuoneistojenkin pintalattiaksi.

Avuksi pumppaustyön dokumentointiin on tehty pumppauspöytäkirja. Pöytäkirjaan merkitään pumppauksen lähtökohdat ja työn eteneminen.

Lattiamassa LM 80 (FE80)

Pumpattava ja itsestään tasoittuva kipsisideaineinen Knauf LM 80 lattiamassa on valmiiksi sekoitettu laasti, johon lisätään vain puhdas vesi. Lattiamassa LM 80 soveltuu erityisen hyvin aluslattiavaluun sekä uiviin lattiarakenteisiin. Massa sekoitetaan ja pumpataan esim. PFT G5 FE tai PFT ZP3V koneilla.

Lattiatasoite LM 35 (425)

Knauf Lattiatasoite LM 35 on itsestään tasoittuva, pumpattava lattiatasoite epätasaisten pohjien tasoitukseen. Kerrospaksuutena käytetään 10-35 mm. Tasoitevalu tehdään aina liitosrakenteena suoraan kiinteän alustan päälle. Lattiatasoite LM 35 soveltuu alustaksi kaikille tavallisimmille päällysteille. Märkätiloihin tasoitetta ei suositella sen itsestääntasoittuvuuden kannalta.

Lattiatasoite 415

Knauf Lattiatasoite 415 on itsestään tasoittuva, pumpattava lattiatasoite epätasaisten alapohjien tasoittamiseksi tai ohueen korkeustasaukseen. Se soveltuu erityisesti kipsi- ja sementtivalualustoille. Tasoitekerroksen paksuus on 0-15 mm. Tuote toimii ohuttasoitteena 5 mm:iin saakka ja lattiatasoitteena 15 mm:iin saakka.

FE Primer

FE Primer on modifioitu, liuotteeton muovidispersio- pohjainen pohjuste sisä- ja ulkotiloihin. Pohjuste parantaa tartuntaa ja tasoitteen leviämistä, estää ilmakuplien syntymistä ja tasoitteessa olevan veden imeytymistä alustaan. Se soveltuu erinomaisesti lattiatasoitepohjusteeksi Knauf LM-lattimassoille, Knauf kipsi- ja sementtilattiatasoitteille sekä Knauf levylattioille.