Aquapanel sementtilevy

Vaativiin kohteisiin. Aquapanel sementtilevyt täydentävät erinomaisesti rakennuslevyvalikoimaamme. Ne tarjoavat kevytrakennetekniikan edut vaativiinkiin rakennuskohteisiin. Sementtilevyn etuja ovat nopea ja helppo käsiteltävyys, työstettävyys (viillä ja katkaise) ja asennettavuus. Levyjen käyttö mahdollistaa kuivan rakennustavan sekä kustannustehokkaan ratkaisun rakennusprojektissa.

Sementtilevy on portlandsementistä koostuva, luja ja kestävä rakennusmateriaali, joka on veden- ja kosteudenkestävä. Sementtipohjainen palamaton rakennuslevy on luonnollinen valinta rakennuskohteisiin, joissa on asetettu erityisvaatimuksia sisäseinien iskun- ja kosteudenkestävyydelle, kelluvien pintalattioiden ääneneristävyydelle tai vedenpitäville julkisivurappausjärjestelmille.

Aquapanel- järjestelmään kuuluu levyjen lisäksi myös muita oheistuotteita, kuten ruuvit, pohjusteet ja tasoitteet. Alta löytyvät jokaiselle tuotteelle yksityiskohtaiset tuotekortit.

 

Klikkaamalla linkkiä pääset katsomaan Aquapanel Outdoor- asennusvideon. Levyjen asennus on helppoa ja nopeaa.

Aquapanel Indoor

Aquapanel Indoor on luja, veden- ja kosteudenkestävä levy koviinkin olosuhteisiin. Sementtilevy soveltuu erityisesti märkätilojen seinä- ja kattorakenteisiin sekä esim. varastorakennuksien, autotallien ja maatilarakennuksien sisäverhouksiin.

Aquapanel Outdoor

Aquapanel Outdoor on julkisivujen rappausalustaksi soveltuva rakennuslevy. Se antaa kiinteän alustan koviakin sääolosuhteita vastaan. Ulkoseinärakenne tehdään tuulettuvana rakenteena ja se voidaan pinnoittaa monin eri tavoin.

Aquapanel Floor

Aquapanel Floor on valmis lattialevy, jota käytetään uivissa lattiarakenteissa. Lattialevyillä on korkea pintakovuus ja niitä voidaan käyttää kaikissa sisätiloissa, missä tarvitaan tiivispintainen uiva lattiaratkaisu.

   

Aquapanel Floor MF

Aquapanel Floor MF on valmis lattiaelementti, jota käytetään uivissa lattiarakenteissa. Lattialevyllä on korkea pintalujuus ja sitä voidaan käyttää kaikissa sisätiloissa, joissa vaaditaan askelääneneristävää ja tiivistä alustaa.

   

Tutustu Aquapanelin kansainvälisiin tuotesivuihin tästä